🇬🇧

Dette er Staubo AS

Staubo AS ble etablert i 2016 av Tor Staubo. Med Staubo AS ønsker vi å snu en bransje på hodet, spare penger for våre klienter og lage en liten revolusjon i flere industrier. Staubo AS er et ekspertsenter for batteribasert energilagring.

Markedet for energilagring i batterier er modent for omveltninger. Litium-ion batterier har sunket kraftig i pris og egenskapene har bedret seg betraktelig. Batteriteknologi er klar til å ta over områder som tidligere var for dyre, for farlige eller upraktiske. Riktig batteri- og teknologivalg gjør forskjellen mellom et vellykket prosjekt og et mageplask. Vi vet hva du skal velge og hvordan du skal gjøre det. Det er vår ekspertise.

Staubo AS er ikke en tradisjonell forhandler. Vi unngår lagerhold, spedisjon og andre forhandlerkostander. Dermed kan vi tilby riktige produkter til en vesentlig lavere pris. Du handler direkte fra produsenten til en gunstig pris med lokal ekspertise. Vi får betalt av produsenten for jobben. Staubo har avtale med en rekke produsenter slik at vi alltid kan velge produktene som er riktig til ditt prosjekt.

Kontakt oss for å få vite mer om hvordan vi jobber og hva vi kan gjøre for ditt prosjekt.